Krysa

07.01.2011 18:21

 

Na Východě je krysa považována za okouzlující stvoření, Inteligentní a vtipné. Krysí lidé se rádi sdružují a mívají obvykle mnoho přátel a známostí. Jsou vyhledáváni lidmi toužícími po úspěchu, protože neustále vyhledávají příležitosti k postupu. Když si vyjdou na nákupy, nacházejí zajímavé slevy a seznamují se s příhodnými lidmi.

Převáží-li negativní stránka, může se z oportunisty stát šetřílek, jenž se neustále obává ztráty bezpečí. Krysí lidé mají tendenci být chamtivci a strachují se deštivých dní. I přes svou hrabivost však dokáži být štědří k někomu, kdo to opravdu potřebuje. Krysy jsou většinou přesvědčivé a umějí předložit své myšlenky ostatním. Často bývají úspěšné ve světě byznysu, dokáží oživit i upadající podnikání. Nejlépe se jim pracuje s partnery, protože neustále potřebují diskutovat o nápadech a postupech. I v osobním životě je jejich nejdůležitější potřebou komunikace.

Životní styl krys bývá často vyčerpávající, protože tito lidé inklinují k zapojení ve více aktivitách, zajímají se o věci obecné, snaží se splnit očekávání a pořádají nákladné večírky. Stráví-li delší dobu nečinně, mají pocit, že jím něco důležitého uniká.

Krysí lidé rádi ovládají své okolí a jsou přitahováni slabšími partnery. Hrozí však nebezpečí, že jimi začnou pro jejich slabost opovrhovat a odvrhnou je kvůli něčemu přitažlivějšímu.

Sympatie pěstuje k Drakovi a Opici, v oblibě nemá Koně.

 
 
Tabulka souladu tohoto znamení s ostatními

Krysa
- Nekonfliktní vztah. Partneři si vyjdou téměř ve všem vstříc. Mohou být manželé, zejména vynikající je však souhra v pracovním týmu.

Buvol - Obě znamení jsou si navzájem sympatická, mohou spolu zažít mnoho krásného v manželství i v pracovním svazku.

Tygr - S krysou se snáší, ale je to spíše takový neslaný nemastný vztah - žádné velké konflikty, ale ani žádná velká přitažlivost.

Zajíc - Vychází s krysou téměř dobře. Spíše než o lásce však můžeme mezi těmito znameními mluvit o přátelství.

Drak - Drak je pro Krysu trefou do černého. Společně mohou docílit šťastného manželství, štěstí a blahobytu.

Had - Mohou spolu docela obstojně spolupracovat, a dosáhnout dokonce úspěchů. Pokud se Had s Krysou vzájemně obdivují, vzniká mezi nimi jakési zvláštní pouto, nikoli však láska.

Kůň - Krysa by se mu měla vyhýbat. Vztah je vždy plný silných konfliktů, nesmiřitelných hádek a hořké rivality.

Ovce - Nemá si s krysou co říci. Obě znamení k sobě dokonce pociťují nechuť a antipatie. Láska mezi nimi je absurdní a nepředstavitelná.

Opice - Perfektní spojení. Je naplněno porozuměním a vzájemnou úctou. Láska mezi nimi je nádherná a uspokojující.

Kohout - Ze vztahu mezi Krysou a Kohoutem nemůže nikdy vzniknout nic vyjímečného ani trvalého. je moudřejší, když se jeden druhému vyhýbá.

Pes - Potkají-li se, žijí ve vzájemné úctě. Mohou jeden druhému prospívat, ale o žádné velké lásce se mluvit nedá.