Had

07.01.2011 18:21

 

Had se do určité míry podobá drakovi, je mu však vlastní větší stálost. Svých cílů dosahuje pomocí lehkých narážek, takže ostatní si myslí, že nápad se zrodil v jejich hlavě. Hadí lidé dokáží udělat dobrý dojem a okolí snadno přesvědčí o své způsobilosti na jakémkoli poli. Samozřejmě ne lhaním, pouze náznaky!

Hadi jsou velmi přitažliví a mají cit na příležitosti. vkusně a příhodně se oblékají a charakteristickými rysy utkví v pamětí. Zdá se, že hadi mají šestý smysl, který rozvíjejí k dokonalost. Vždycky se nacházejí ve středu dění. Pozorovací talent a přizpůsobivost je předurčují k úspěšné kariéře ve výzkumu. Mají-li výtvarné sklony, dokáží vytvářet dokonalé miniaturní reprodukce.

Při kontaktu s hadími lidmi se nechovejte vyhýbavě, protože neustále pátrají po polopravdách. Díky tomu často vidí problémy i tam, kde žádné nejsou. Jako milenci bývají hadi žárliví a sobečtí. Mohou však být i příjemně romantičtí, díky své zálibě v detailech si totiž povšimnou každé drobné změny v náladě či vzhledu svého protějšku. Jestliže si jich ostatní nevšímají a neobdivují je, mají sklon k nevraživosti.

Had je rád v pohybu a s oblibou se ukazuje na "nejlepších" místech. Určovatelé vkusu, kteří si uvědomují nové trendy krátce před ostatním, jsou velmi pravděpodobně hadi. Jako mistři zdrženlivosti příležitostně správným hlasem vysloví svůj názor - a ostatní je následují.

Hadí lidé jsou pro svou schopnost vyjednávat často úspěšní v byznysu.

Sympatie pěstuje k Buvolovi a Kohoutovi, v oblibě nemá Vepře.

 
 
Tabulka souladu tohoto znamení s ostatními

Krysa
- Jde o ctižádostivý a neustále po něčem prahnoucí pár. Může to být úspěšný svazek, dohodne-li se na pevně stanovených prioritách. Neměli by však mít před sebou žádná tajemství. Oba partneři jsou velmi žárliví.

Buvol - Dobrá volba. Oba stojí nohama pevně na zemi, jsou opatrní, vybíraví a systematičtí. V krizových situací se na sebe mohou spolehnout.

Tygr - V lásce mají jen samé problémy a vzájemně se trápí. Nemohou se pochopit a nehodlají přehlížet vzájemné slabosti a chyby.

Zajíc - Jsou k sobě zdvořilí a ohleduplní. Oba mají vysoké cíle a společná snaha jich dosáhnout z nich může tvořit harmonický pár. Chybí mu ale láska.

Drak - Občas spolu bojují o prosazení vlastního názoru. Had však obdivuje ctižádostivost Draka a ten zase uznává Hadovu velkou moudrost. Jde o harmonický vztah.

Had - Příliš na sobě nelpí, ale sbližují je ambice. Nevstoupí-li jim do cesty žárlivost, mohou spolu hodně dokázat.

Kůň - Každý z nich očekává od života úplně něco jiného. Příliš dobře se nechápou a ani jednoho z nich případný vztah neuspokojuje.

Ovce - Bývají k sobě srdeční a vlídní. Avšak jen do určité míry. Had je vášnivý a rád druhého ovládá, ale ovčí oddanost je pro něj až příliš svazující.

Opice - Velkou překážkou jakéhokoli vztahu mezi těmito znameními je ctižádostivost a soutěživost. Oba intrikaří a snaží se tím zvýšit skóre ve svůj prospěch. Takový vztah však nemůže nic přinést. Dokážou spolupracovat jen tehdy, je-li na obzoru velký zisk. Ani v takové chvíli si však nemůže být jeden druhým jist.

Kohout - Romantika je moc nezajímá. Drží se za ruku a sní o věhlasu a blahobytu. Jsou chytří a vědí, že společnými silami zvládnou velké věci.

Pes - Vzájemně se respektují. Občas sice neschvalují počínání druhého, ale v lásce jim to rozhodně bránit nemůže.

Vepř - Tyto dvě diametrálně rozdílné osobnosti spolu nemohou být ani minutu.